Din dragoste pentru Sulina

Sulina este un miraj. Este acel amestec de istorie, cultura si aventura. Este acel loc in care poti veni cu copiii, deoarece apa marii este mica pe multi zeci de metri. Este locul in care poti veni cu cortul si sa te bucuri de intimitatea pe care doar salbaticia ti-o poate oferi. Este locul in care poti veni inarmat cu un aparat foto si sa umpli zeci de carduri de memorie cu tone de amintiri. Este locul in care te poti bucura de emotiile oferite de capturile de rapitori. Aceasta este Sulina Noastra. Cine suntem noi? Noi suntem familia Lebedov. Anca – bucuresteanca venita in excursie in Sulina si care s-a indragostit iremediabil de locurile si oamenii ei, Eugen – dar lumea imi spune si “Filipca”, lipovean 100%, pescar, mare fauritor de ciorbe de peste si copiii nostri : Nichita si Filip.lebedov-2

Te invitam sa ne vizitezi la Terasa Restaurant Niki Blue, pe care am deschis-o in 2007 si unde poti sa servesti cea mai buna ciorba de peste, cea mai rece bere si sa admiri cea mai frumoasa priveliste: Marea Neagra.

Atmosfera Calda

Esti in vacanta si trebuie sa simti acest lucru. Noi si colegii nostri incercam sa mentinem acesta atmosfera prin zambete si servicii de calitate.

Mancare Buna

Avem un restaurant in care se gateste cu iubire si peste proaspat. Ciorba de peste se serveste fierbinte cu mujdei si zambete.

Transport rapid

Avem barcile noastre ce te aduc din Tulcea in Sulina si retur. Nu trebuie sa-ti mai faci griji ca nu gasesti loc la Rapida. Te ducem noi repede, ieftin si in siguranta.

Filipka Beach Bar

Sulina desi este o zona salbatica te poti bucura de confortul oferit de o plaja moderna. Sezlonguri, masute si un mic beach bar de unde poti lua bauturi reci si mici gustari.

Cuvantul “Plictiseala” exista doar in dictionar

Pe plaja nu ai timp de plictiseala. Avem noi grija de asta. Alungam plictiseala cu ajutorul Skijet-urilor, Canapelelor gonflabile trase de barci, Sedintelor de masaj oferite de colaboratorii nostri sau poti participa la concursurile organizate de animatorii nostri