Paradisul aproape pierdut

Terasa Niki Blue cea mai mare terasa restaurant din Sulina, va astepta cu drag incepand din 2007.

Este usor sa ajungeti la noi, terasa se afla la inceputul plajei Sulina, locul unde microbuzele si taxiurile au statie. Odata coborati din masina, ne gasiti pe partea stanga.

Cand intrati pe terasa, pe stanga aveti barul, unde frumosii nostri colegi va vor prepara cam tot ce va doriti in materie de bauturi de vacanta ( pe baza de cafea, de vin, cocktail-uri cu denumiri amuzante) precum si nelipsita bere.bar niki blue

Daca mergeti spre dreapta, treceti pe langa zona de servit masa, unde puteti verifica meniul pentru pranz. Dupa verificarea meniului, va puteti indrepta spre plaja. Nisipul nu o sa va intre in sandale deoarece am facut o alee de lemn, ce va va usura drumul pana la plaja.

11705228_1028060883878805_1574783172331953955_n

Dupa o baie binemeritata va asteptam la masa. Nu trebuie sa va faceti probleme de locuri deoarece restaurantul poate gazdui peste 150 de turisti. Restaurantul serveste produse din peste, din porc sau pui. Chiar si cei mai mofturosi copii vor gasi ceva gustos in oferta noastra.meniu chefal

Dupa ce serviti masa si "parca mai intra si ceva dulce" va invitam la inghetata si, de ce nu, la o placinta dobrogeana.

Dupa masa, o luati iar spre plaja.  Siesta binemeritata isi cere drepturile.  Dupa somn, merge o baie si apoi ne despartim. Dar nu pentru mult timp. Cum apune soarele va imbracati in ceva comod cu manaca lunga (sa nu uitam ca suntem totusi in Delta, in tara tantarilor), incaltaminte usoara si va asteptam la dans si foc de tabara.

foc de tabara

Si gata, ziua se incheie pentru a face loc unei zile noi, de unde o luam de la capat.

Va asteptam cu drag!