Paradisul aproape pierdut

Evenimente TeamBuilding

Stim sa organizam evenimente TeamBuilding.

Experienta a fost acumulata incepand din anul 2007. Am organizat nunti pe plaja (pe vremea cand Dumnezeu unea suflete si in afara bisericii), tabere de vara ale partidelor politice, evenimentul de 1 mai -Sulina Fusion Cruse precum si numeroase petreceri private.

Un eveniment reusit implica urmatoarele elemente:

  • transport: se asigura transport pentru grupuri ce pot ajunge pana la 500 de persoane
  • cazare: de la corturi pe plaja, la pensiuni de 4 stele, totul in functie de caracteristicile grupului.
  • sedinte: in colaborare cu Tabara Sulina, putem pune la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri.
  • servicii de masa: terasa restaurant Niki Blue are o capacitate de 200 de persoane. Meniul variat acopera toate gusturile, de la peste la porc si chiar meniuri vegetariene.
  • distractie: fie ca actiunea se petrece pe plaja (fotbal, volei, concurs de inaltat zmee, etc) fie pe apa (concursuri de inot, de indemanare a Skijet-ului, etc) sau partide matinale de pescuit, toate aceste lucruri vor face ca starea de bine sa fie generala.

Team building-ul presupune un proces prin care se încearcă îmbunătăţirea relaţiilor dintre membrii companiei, aceasta având ca scop atingerea obiectivelor comune. Pentru membrii companiei, acest exerciţiu poate fi o provocare şi o şansă de a-şi pune în valoare capacităţile, de a-şi cunoaşte mai bine colaboratorii, de a înţelege cultura organizaţională a companiei şi de a se afirma ca persoane de încredere, cu spirit de echipă.(sursa:legestart.ro)

Noi va putem ajuta sa duceti la indeplinire acest deziderat. Pentru mai multe relatii si informatii va stam la dispozitie la numarul: 0745.609.453

12 13 8 7 1 13 13 Sulina Fusion Cruise

 

Nu se mai pot posta comentarii.