Paradisul aproape pierdut

Sulina Fusion Cruise

Siiiiiii........ Momentul mult asteptat!
Vineri, 15 iunie

13:00 – Ne imbarcam pe vaporul distractiei de pe faleza din Tulcea si pornim impreuna in cea mai asteptata croaziera a verii! Timp de peste 4 ore vom descoperi Delta Dunarii, vom asculta muzica, ne vom bucura de peisajele deltaice, vom degusta preparate traditionale si vom avea parte de surprizele oferite de organizatori.

16:30 – Ajungem in Sulina si ne indreptam catre gura de vasare de Dunarii in mare.

17:30 – Revenim in Sulina si ne cazam

22:00 – Ne pregatim pentru petrecerea in clubul de pe plaja. Filipka Bar Beach va fi gazda petrecerii si locul unde ne vom distra alaturi de cei mai buni prieteni pana la rasarit!

Sambata, 16 iunie

14:00 – Dam trezirea pe plaja unde sunteti invitati sa luati parte la cele mai nostime concursuri marinaresti. Sponsorii evenimentului vor oferi premii celor mai curajosi dintre participanti.

15:00 - Dupa concursuri, ne refacem fortele la degustarea de vin oferita de Casa de Vinuri Cotnari, alaturi de o gustare traditionala dobrogeana.

16:00 – Pentru a va continua dupa-amiaza intr-un mod relaxant, puteti ramane pe plaja sa va bucurati de soare, mare, pescarusi, cormorani sau cai salbatici.

18:00 – Dam strigarea pe faleza pentru excursia in Golful Musura si la Epava Turgut. Ne pregatim sa vedem cel mai frumos apus si Insula Pasarilor, cel mai nou pamant romanesc.

22:00 – Incepem distractia la focul de tabara de pe plaja apoi continuam aventura deltaica in club, alaturi de muzica buna, cei mai buni prieteni, hostesele evenimentului si de surprize oferite de Jagermeister si Ursus.

Duminica, 17 iunie
Plecarea catre Tulcea cu barca rapida la orele: 07:00; 11:30;
16:00
Pentru rezervari la: 0731. 511. 000
Va asteptam sa scriem impreuna povestea celei mai asteptate croaziera a acestei veri!

sulina fusion cruiseLocurile sunt limitate dar daca iti rezervi din timp locul pe vapor, atunci nu trebuie sa-ti faci griji ci doar sa te simti bine.

 

 

Nu exista comentari inca.

Adauga un comentariu

Trebuie sa fi Logat pentru a posta un comentariu.